Kategorier
Arrangement

Spis 17. maifrokost på Café Opera

Tradisjonen tro har vi 17. maifrokost på Café Opera. Med hovedprosesjonen rett utenfor døren er dette blant de mest sentrale stedene du kan feire nasjonaldagen i Bergen. Du kan komme når du vil mellom kl. 09:00 og 10:30, men merk at det kommer et nytt bordsete kl. 11. 

Til frokost i år serverer vi fenalår, spekeskinke, røkelaks, morrpølse, eggerøre, potetsalat, tomat og agurk, flatbrød, brød og smør. Inkludert i prisen er også en kaffe/te med påfyll og et glass jus. Har du lyst på noe søtt, har mange forskjellige kaker til salgs i baren. 

Barnemenyen består av ost, skinke, syltetøy, tomat og agurk. 

Hvis du har lyst å sitte sammen med noen som har bestilt seperat fra dag sender du oss en mail på cafeopera@engengruppen.no med info om hva du heter og navnet på den som har bestilt billettene til de du vil sitte sammen med.

350,- for voksne
190,- for barn mellom 6 og 12 år